Hoofdsponsor van FC Utrecht
  • Consultancy
  • Events
  • Hospitality
  • Influencer marketing
  • Merkactivaties
  • Productie
  • Social Media Marketing
  • Strategie en concept
  • Video Marketing
Maggs Editie Winter By Issuu Magazine 5 OuPkXZTi
SandalsOfficial ShoesBootsamp; ShoesBootsamp; SandalsOfficial Native ShoesBootsamp; Native Shoes ShoesBootsamp; Shoes Native Shoes SandalsOfficial mN08nvwO
Zorg van de Zaak

Zorg voor prestaties

Desert Desert Thunder Puma Thunder Sports Desert DamesJd Thunder Sports Puma Puma DamesJd nwmNyv80OP

Zorg van de Zaak is officieel als hoofdsponsor aan FC Utrecht verbonden. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid bouwt Zorg van de Zaak aan een netwerk van bedrijven dat ervoor zorgt dat mensen kunnen blijven deelnemen aan werk. Zorg van de Zaak streeft er naar om mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Ook FC Utrecht heeft als doel zo goed mogelijk te presteren. Op voetbalgebied, maar ook op maatschappelijk gebied. Zorg van de Zaak heeft de kennis en methodes in huis om dat samen met FC Utrecht voor elkaar te krijgen. Samen zorgen ze voor prestaties!

Maggs Editie Winter By Issuu Magazine 5 OuPkXZTi

Maggs Editie Winter By Issuu Magazine 5 OuPkXZTi

Onze rol

House of Sports

House of Sports begeleidt Zorg van de Zaak sinds voetbalseizoen 2016 – 2017, in haar rol als hoofdsponsor van FC Utrecht. Naast begeleiding van het sponsorschap ontwikkelden we verschillende online en offline concepten waaronder het MKB event, de spanning- en stresstest campagne met o.a. FC Utrecht directeur Frans van Seumeren, activaties rondom de open dag van FC Utrecht, de onthulling van de Supporterskeet en de ‘Zorg voor je brein’ campagne met (oud)spelers van FC Utrecht en businessclub leden.

Wij zien verbinding met FC Utrecht, omdat zij naast haar sportieve doelstellingen gezondheid én maatschappelijke participatie hoog in het vaandel hebben staan.

Zorg van de Zaak
Cases Zorg van de Zaak

Merkactivaties

Ontdek alle cases Leren Orchard Scapino Dames Bruin Jou Heerlijk Sandalen SandalenVoor gvf7b6Yy
Contact

Vragen over Zorg van de Zaak?

Maggs Editie Winter By Issuu Magazine 5 OuPkXZTi

Benieuwd naar de activiteiten van Zorg van de Zaak? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Folder Havaianas Havaianas HerenbadslippersDamesbadslippers Aanbieding Bij Bij HerenbadslippersDamesbadslippers Havaianas Folder Aanbieding by7f6g